Insjungningar – Koelaulut

Insjungningar – Koelaulut

Spira Ensemble håller insjungningar 23.1.2018 från och med kl. 18. Vill du sjunga med i Spira Ensemble? Spira har nu lediga platser för andra bas, andra tenor och första sopran. Ett insjungningstillfälle ordnas i Helsingfors 23.1.2018 från och med kl. 18. Anmäl dig till insjungningarna per e-post till spiraensemble@gmail.com senast 15.1.2018. Berätta gärna lite om dig själv och din musik- och körbakgrund då du anmäler dig.
 
Spira är en prisbelönt blandad kör som grundades 2013. Vi övar vanligtvis en helgdag och en vardagskväll per månad. Körens språk är svenska. Under våren 2018 uppträder kören bland annat på Vasa körfestival och på VocalEspoo-festivalen.
 
Välkommen med!
*****Spira Ensemblen koelaulut 23.1.2018 klo 18 alkaen Helsingissä.

Haemme uusia laulajia joukkoomme! Keväästä alkaen on kakkosbasson ja ykkössopraanon paikka vapaana.
Ilmoittaudu sähköpostitse osoitteeseen spiraensemble@gmail.com viimeistään 15.1.2018. Kerro viestissä lyhyesti itsestäsi sekä musiikki- ja kuorotaustastasi.

Spira on vuonna 2013 perustettu palkittu sekakuoro, joka yleensä harjoittelee yhden viikonloppupäivän ja yhden arki-illan kuukaudessa. Kuoron kieli on ruotsi. Keväällä 2018 kuoro esiintyy mm. Vaasan kuorofestivaalilla ja VocalEspoo-festivaalilla.

Tervetuloa mukaan!

Kommentarer är stängda.