Insjungningar – Koelaulut

Insjungningar – Koelaulut

Spira Ensembles insjungningar 14.8.2017 från och med kl. 18.

Vill du sjunga med i Spira Ensemble? Från och med hösten har Spira lediga platser för två första altar och en andra tenor. Ett insjungningstillfälle ordnas i Helsingfors 14.8 från och med kl. 18. Anmäl dig till insjungningarna per e-post till spiraensemble@gmail.com senast 10.8.2017 . Berätta gärna lite om dig själv och din musik- och körbakgrund då du anmäler dig.

Spira är en prisbelönt blandad kör som grundades 2013. Vi övar vanligtvis en helgdag och en vardagskväll per månad. Körens språk är svenska. Under hösten 2017 gör kören en inspelning för Yle, har konserter i november och övar inför våra trettondagskonserter i januari 2018.

Välkommen med!

*****

Spira Ensemblen koelaulut 14.8.2017 klo 18 alkaen Helsingissä.

Haemme uusia laulajia joukkoomme! Syksystä alkaen on kaksi ykkösalton ja yksi kakkostenorin paikka vapaana.
Ilmoittaudu sähköpostitse osoitteeseen spiraensemble@gmail.com viimeistään 10.8.2017. Kerro viestissä lyhyesti itsestäsi sekä musiikki- ja kuorotaustastasi.

Spira on vuonna 2013 perustettu palkittu sekakuoro, joka harjoittelee yleensä yhden viikonloppupäivän ja yhden arki-illan kuukaudessa. Kuoron kieli on ruotsi. Syksyllä 2017 kuoro tekee nauhoituksen Ylelle, konsertoi marraskuussa ja valmistautuu loppiaiskonserttiin.

Tervetuloa mukaan!

Kommentarer är stängda.